Marketing

Rose Apple ofron një gamë të gjerë shërbimesh marketingu për të ndihmuar bizneset të arrijnë objektivat e tyre dhe të nxitin rritjen.

Rose Apple është një kompani kreative marketingu që ofron një gamë të gjerë shërbimesh për të ndihmuar bizneset në arritjen e objektivave të tyre të marketingut. Ne jemi të përkushtuar për të tejkaluar pritjet e klientëve tanë me punën tonë, dhe ne krenohemi shumë në profesionalizmin tonë, të menduarit strategjik, dhe inovacionit.

Ne ofrojmë aftësitë për të mbështetur organizatat në arritjen e objektivave të tyre të marketingut dhe nxitjen e rritjes, nga brendimi dhe pozicionimi në rrjete sociale deri te marketingu dixhital.

Në Rose Apple, ne jemi të angazhuar për të ofruar një strategji të personalizuar të marketingut të përshtatur për kërkesat dhe objektivat e veçanta të çdo klienti. Për të krijuar strategji marketingu që prodhojnë rezultatet më të mira, ne shpenzojmë kohë duke mësuar rreth industrive, tregjeve të synuara, dhe objektivave të klientëve tanë.

Qëllimet tona

Image

MISIONI

Qëllimi ynë në Rose Apple është të fuqizojmë klientët tanë për të arritur qëllimet e tyre të biznesit duke ofruar zgjidhje marketingu kreative dhe praktike.
Ne punojmë shumë për të qenë ofruesi më i lartë i shërbimeve të marketingut, duke gjeneruar rezultate që shkojnë përtej pritjeve të klientëve tanë dhe kanë një efekt të dobishëm në vijën e tyre të fundit.

Image

VIZIONI

Synimi ynë është të bëhemi kompania më e njohur e marketingut në biznes, e njohur për idetë tona, performancën superiore dhe mënyrën e të menduarit strategjik.
Përveç inovacionit të vazhdueshëm qëllimi ynë është që të vendosim veten si partner go-to për kompanitë që kërkojnë të maksimizojnë rikthimin e investimit të tyre ne marketing.

Image

VLERAT

Ne jemi të përkushtuar për t'u ofruar klientëve tanë rezultate konkrete, dhe gjithmonë punojmë për të rritur procedurat dhe taktikat tona. Duke vendosur klientin në qendër me inovacion dhe integritet.

PUNËT TONA


PORTFOLIO

Kush jemi ne ?

Pse
Rose Apple?

Rose Apple ofron një gamë të gjerë shërbimesh marketingu për të ndihmuar bizneset të arrijnë objektivat e tyre dhe të nxitin rritjen. Me një përvojë shumëvjeçare në këtë fushë Rose Apple është partneri juaj ideal në fushën e marketingut dixhital.

  • Eksperienca

    Ekipa jonë kreative tashmë ka një eksperiencë të gjatë në të gjitha fushat e dizajnit dhe marketingut për të përmbushur kërkesat e klientit.

  • Ekip Kreative

    Një ekip në moshë të re por me kreativitet të lartë ka treguar rezultat pozitivë në të gjitha punët e tyre.

  • Punë kualitative

    Ju mund të gjeni punët tona në rrjetet tona sociale apo në këtë uebfaqe.

Image

Shërbimet

Zhvillimi i Brendit

Ne ndihmojmë bizneset të krijojnë një identitet të fortë që rezonon me audiencën e tyre, duke përfshirë strategjinë e brendit, dizajnin e logos, mesazhet e brendit dhe udhëzimet e brendit.

Read More

Dizajnimi dhe Zhvillimi i Uebfaqes

Ne krijojmë uebfaqe që janë të përdorshme, reaguese, dhe të optimizuara për motorët e kërkimit me mirëmbajtje të vazhdueshme dhe hostim.

Read More

Marketingu i Përmbajtjes

Ne zhvillojmë dhe ekzekutojmë strategjitë e zhvillimit të përmbajtjes me klientët dhe bëjmë që biznesi juaj të jetë një udhëheqës mendimi në industrinë tuaj.

Read More

Menaxhimi i Rrjeteve Sociale

Ne zhvillojmë dhe ekzekutojmë strategjitë e rrjeteve sociale që angazhohen me klientët dhe rrisin ndërgjegjësimin e markës në të gjitha platformat kryesore të rrjeteve sociale.

Read More

Pay-Per-Click (PPC) Reklama

Ne krijojmë dhe menaxhojmë fushata efektive PPC në platforma si Google dhe Facebook, duke ndarë trafikun e synuar në faqen tuaj të internetit dhe duke gjeneruar dhe shitje.

Read More

Analitika dhe Raportimi

Ne përdorim analitikën e të dhënave për të matur suksesin e fushatave, për të dhënë njohuri në sjelljen e klientëve dhe për të marrë vendime të shpejta nga të dhënat për të përmirësuar vazhdimisht strategjitë tona.

Read More

Ne jemi këtu për ju!